Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2019-12-10, 17:23x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Ustawienie PKWiU 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2008-03-10, 14:01
Posty: 541
Post Ustawienie PKWiU
Witam.
Jak zmienić PKWiU przy pomocy obiektu BTowar?

_________________
zz


2018-09-06, 08:21
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 



Rejestracja: 2008-03-10, 14:01
Posty: 541
Post Re: Ustawienie PKWiU
zmieniłem to 'półręcznie' i kolejny problem:
przy wystawianiu faktur z zam. obcych sprzed zmiany PKWiU na fakturę przenosi się stary opis.
Czy jakoś można zmusić symfonię, żeby podkładał się nowy PKWiU?

_________________
zz


2018-09-20, 07:04
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 2 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. PKWiU w fakturze turystycznej

w Programy Handlowe

TomekG

0

658

2010-08-11, 13:46

TomekG Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Załączniki kolumna PKWiU (Symfonia Handel 2013.1.b)

w Programy Handlowe

xyz

0

598

2017-01-16, 15:12

xyz Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Symfonia Start Handel 2011 i komunikaty o braku PKWiU

w Programy Handlowe

lukablawa

1

681

2014-01-20, 17:34

krzysiek Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. ustawienie okresów

w Programy Kadrowo Płacowe

BB28

1

1828

2015-08-06, 14:24

Jarek75 Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant