Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2019-08-25, 09:52x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Ustawienie "Zarejestrowany 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2016-03-24, 13:09
Posty: 5
Post Ustawienie "Zarejestrowany
Witam!

Jaką flagę należy ustawić dla kontrahneta w imporcie specjalnym aby zaznaczony był wskazany na obrazku checkbox (Zarejestrowany w VIES)?
Ustawienie VIES = 1 nie działa.

Kontrahent {
kod =
nazwa =
ulica =
kodpocz =
miejscowosc =
kraj =
nip =
regon =
tel1 =
email =
www =
aktywny =
VIES =
}

Z góry dzięki za pomoc :)


Załączniki:
bez tytułu.jpg
bez tytułu.jpg [ 214.19 KiB | Przeglądany 1451 razy ]
2016-03-24, 13:15
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 


Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2007-11-16, 15:08
Posty: 3512
Pomógł: 381
Post Re: Ustawienie "Zarejestrowany
Ta wiadomość była pomocna.(1)
zmień w importowanym pliku

Kod:
[...]
   statusUE =1
[...]


lub w szablonie ams

Kod:
[...]
$statusUE = [VIES]
[...]

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2016-03-24, 13:26
Wyświetl profil

Rejestracja: 2016-03-24, 13:09
Posty: 5
Post Re: Ustawienie "Zarejestrowany
Dzięki! Spróbuję i dam znać :)


2016-03-24, 13:30
Wyświetl profil

Rejestracja: 2016-03-24, 13:09
Posty: 5
Post Re: Ustawienie "Zarejestrowany
Hej... Niestety pigułka nie zadziałała :/
Masz może jakiś inny pomysł?


2016-04-14, 08:30
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2007-11-16, 15:08
Posty: 3512
Pomógł: 381
Post Re: Ustawienie "Zarejestrowany
Inny pomysł nie jest potrzebny bo pigułka działa.
Możliwe, że wzięta niezgodnie z zaleceniami lekarza.

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2016-04-14, 09:24
Wyświetl profil

Rejestracja: 2016-03-24, 13:09
Posty: 5
Post Re: Ustawienie "Zarejestrowany
Mea culpa! W pliku importu faktycznie było dodane poprawnie... natomiast w AMSie miałem zakomentowany StatusUE i dlatego nie działało.

Jeszcze jedno pytanie - co trzeba wpisać w AMS aby nowy kontrahent dodawał się bez pytania? W chwili obecnej każe kliknąć "dodaj kontrahenta" w momencie jak stwierdzi że kontrahenta nie ma.


2016-04-14, 11:02
Wyświetl profil

Rejestracja: 2016-03-24, 13:09
Posty: 5
Post Re: Ustawienie "Zarejestrowany
Sam sobie odpowiem :)

$autoinsert = 1


2016-04-14, 11:22
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 7 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Kontrah. kartotekowy musi być zarejestrowany w systemie VIES

w Programy Handlowe

Zenek N

1

1087

2013-09-10, 13:32

wrob Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. ustawienie okresów

w Programy Kadrowo Płacowe

BB28

1

1792

2015-08-06, 14:24

Jarek75 Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Ustawienie PKWiU

w Programowanie

zz

1

413

2018-09-20, 07:04

zz Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Ustawienie strony do wydruku

w Programowanie

stopi

7

2388

2009-06-09, 11:45

stopi Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant