Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2021-10-27, 02:06x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Przed wykonaniem tej operacji musisz wskazać istniejącą firm 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2021-07-28, 14:02
Posty: 1
Post Przed wykonaniem tej operacji musisz wskazać istniejącą firm
Witam,

Taki komunikat jak w temacie pojawia mi się przy próbie zalogowania do Sage Symfonia Start 2.0 Faktura - Przed wykonaniem tej operacji musisz wskazać istniejącą firmę. Po kliknięciu w OK pojawia się drugi komunikat - Czy chcesz usunąć firmę z listy firm? Niestety przez to nie mogę się zalogować do systemu. Dodam, że nie wgrywałem żadnych aktualizacji ani nic. Po prostu kolejne standardowe uruchomienie programu (jak co dzień) aby wystawić faktury. Miał ktoś taki problem? Co z nim zrobić?

BOK Symfoni działa jakby chciał a nie mógł... Wysłałem jedno zgłoszenie - cisza... Zadzwoniłem na infolinię - proszę wysłać maila ze screenem... wysłałem - cisza... dzisiaj mail z prośbą o odpowiedź - cisza... Próba dodzwonienia się na infolinię - niemożliwa...


Załączniki:
image (2).png
image (2).png [ 116.35 KiB | Przeglądany 302 razy ]
2021-07-28, 14:08
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 



Rejestracja: 2010-08-22, 09:57
Posty: 302
Pomógł: 52
Post Re: Przed wykonaniem tej operacji musisz wskazać istniejącą
Program nie ma dostępu do katalogu z bazą danych firmy.
Ktoś usunął, przeniósł, zmienił nazwę katalegu lub jest inny powód że zmieniła sie ścieżka dostępu.

Musisz przywróćić poprzednią lokalizację lub dołączyć firmę na nowo wskazując prawidłowy katalog z danymi.


2021-07-28, 19:18
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 2 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Mała Księgowość dwie lub więcej firm w grupie firm

w Programy Księgowe

el_polacco

2

2055

2011-03-02, 16:56

el_polacco Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Załączniki Jak ręcznie wskazać dostawę? Handel Premium 3.44.

w Programy Handlowe

zinger

4

2134

2011-02-10, 14:03

zinger Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Problem z wykonaniem raportu "podsumowanie list płac&q

w Programy Kadrowo Płacowe

bazon

3

1631

2011-01-21, 14:53

wrob Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Rozrachunki 3 wpisy do tej samej Faktury

w Programy Księgowe

sebudin

1

1067

2010-10-27, 19:39

wrob Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant