Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2019-08-25, 09:43x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
Handel 2013 problem z interfejsem 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2009-08-11, 10:35
Posty: 124
Pomógł: 2
Post Handel 2013 problem z interfejsem
Czy Wy też macie problem z interfejsem nowej Symfonii? konkretnie raz na jakiś czas pojawia się problem z np przejściem z pulpitu do Symfonii. zamiast przycisków jak sprzedaż, towary zakup itp "prześwituje pulpit" i temu podobne cyrki.


2012-07-09, 11:09
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 


Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2008-04-18, 18:52
Posty: 5168
Pomógł: 58
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
A czy Ty masz problem z podaniem na jakim systemie itp to się dzieje? :) :)

_________________
Znajdź dodatek -- Zapytaj Eksperta

www.SYMFONIA.ORG
biuro@symfonia.org
tel +48 32 202 15 46
skype: hsoft.robert.wrobel


2012-07-09, 13:08
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
prosze o zrzut ekranu z problemem


2012-07-10, 09:42
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
problem pojawia sie na Windows 7 professional


2012-07-10, 09:44
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-12-11, 23:18
Posty: 1937
Pomógł: 49
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
Mnie sie nie pojawia. Więc sądzę że stwierdzenie "pojawia sie na Windows 7 professional" jest mocno nieprecyzyjne ;-) Może pojawia się przy włączonych spowalniaczach systemu które np. ja wyłączam zaraz po instalacji systemu - mam na myśli aero itp.

_________________
Kontakt http://www.symfonia.org email: biuro[małpa]symfonia.org
tel. 32 202 15 46


2012-07-10, 12:18
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
co oznanacza mam na myśli aero itp. prosze o rozwiniec tematu?


2012-07-10, 12:19
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2008-04-18, 18:52
Posty: 5168
Pomógł: 58
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
Myślę ze warto użyć google aby dowiedzieć się co to jest AERO :)

_________________
Znajdź dodatek -- Zapytaj Eksperta

www.SYMFONIA.ORG
biuro@symfonia.org
tel +48 32 202 15 46
skype: hsoft.robert.wrobel


2012-07-10, 14:39
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
aero wyłaczyłem moim zdanime wystepuje ten problem przy kilkudziesiescu jednoczesnie otwartych okienkach w Symfoni, ja tak pracuję . jak dotąd nie było z tym zadnego problemu


2012-07-10, 21:18
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-12-11, 23:18
Posty: 1937
Pomógł: 49
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
Otwarłem ponad 100 okienek - zero efektu o którym piszesz. Zresztą to może być także kwestia sterownika grafiki. Takie rzeczy sie zdarzają, nie sposób przetestować interface na każdej możliwej konfiguracji PC - to nie APPLE ;)

_________________
Kontakt http://www.symfonia.org email: biuro[małpa]symfonia.org
tel. 32 202 15 46


2012-07-10, 21:43
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
tak przy wyłaczonym aeor tez nie mam problemu ale przy włączonym tak


2012-07-11, 08:29
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
okazuje sie iz problem nadal sie pojawia
moze to wina kasperskiego?


2012-07-11, 09:46
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
niestety na innym antywirusie tak samo sie to zachowuje


2012-07-11, 12:34
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2007-11-16, 15:08
Posty: 3512
Pomógł: 381
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
zrób printscreen i zamieść tutaj.
jestem ciekawy jak to wygląda.

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2012-07-11, 14:08
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
niestet printsreen nie mozna zrobic
zalaczma zdjeic Z apartu

Załącznik:
hmfoto01.jpg
hmfoto01.jpg [ 14.87 KiB | Przeglądany 637 razy ]


Ostatnio zmieniony 2012-07-11, 14:26 przez jarmata, łącznie zmieniany 1 raz



2012-07-11, 14:17
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
nie moge wyslac prosze o emiala a natychiasmt podesle zdjecia


2012-07-11, 14:19
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Handel 2013 - Problem z paragonami

w Techniczne

pawlo73

1

263

2019-07-02, 22:28

Zenek N Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Problem z rozrachunkami Handel 2013

w Programy Handlowe

dracula80kn

8

1252

2012-11-27, 08:59

dracula80kn Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Handel 2013 + Pervasive - Problem z inwentaryzacją

w Programy Handlowe

grabber

1

647

2014-02-06, 20:16

rafal Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Handel 2013.1b problem z raportami diagnostycznymi

w Techniczne

InkaMar

7

1017

2013-09-16, 14:32

bongos Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant