Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2019-12-10, 18:51x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
Handel 2013 problem z interfejsem 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2009-08-11, 10:35
Posty: 124
Pomógł: 2
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
U mnie problem pojawia się na XP pro jak i 7 pro z wylaczonym areo. Przez połązenie terminalowe thinstuff (własnie serwer z win 7por) jak i na stacjach roboczych z win xp pro. z 2012 problem nie występował. jak mi się znów zatnie to wysle zrzut. jest to jakis problem z grafiką. giną przyciski (są ale bez ikonek nazw itp) giną linie tabelek w wystawianiu dokumentów.


2012-07-11, 14:22
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 



Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
PONIZEJ LINK DO ZDJECIA
http://img6.imageshack.us/img6/4752/symfonia1.jpg


2012-07-11, 14:33
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
sosnek pisze:
U mnie problem pojawia się na XP pro jak i 7 pro z wylaczonym areo. Przez połązenie terminalowe thinstuff (własnie serwer z win 7por) jak i na stacjach roboczych z win xp pro. z 2012 problem nie występował. jak mi się znów zatnie to wysle zrzut. jest to jakis problem z grafiką. giną przyciski (są ale bez ikonek nazw itp) giną linie tabelek w wystawianiu dokumentów.



a jak roziwazc problem zmienic widnows lub w jakies inny sposob?


2012-07-11, 14:38
Wyświetl profil

Rejestracja: 2009-08-11, 10:35
Posty: 124
Pomógł: 2
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
u mnie wyglada to tak. pojawia sie z nagle. tutaj zrzut o kliknieciu przysisku sprzedaż. po omacku moge wcisnąc np nowy dokument. nie widać go. jest tam gdzie powinien być i działa. tylko go nie widać. pomaga tylko wylaczenie Symfonii.


Załączniki:
sym.jpg
sym.jpg [ 69.55 KiB | Przeglądany 1466 razy ]
2012-07-11, 14:42
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
sosnek pisze:
u mnie wyglada to tak. pojawia sie z nagle. tutaj zrzut o kliknieciu przysisku sprzedaż. po omacku moge wcisnąc np nowy dokument. nie widać go. jest tam gdzie powinien być i działa. tylko go nie widać. pomaga tylko wylaczenie Symfonii.


u mnie nawet nie mozna wyslaczyc symfoni dział techniczny Symfoni nie słyszał o tym problemie...i od 3 dni z tym walcze..tylko juz mi zabraklo pomysłow...moge przinstalwoac system...tylko czy zmienic windows na inny czy inny sposob?
zgłaszał Pan to na infolinie?


2012-07-11, 14:46
Wyświetl profil

Rejestracja: 2009-08-11, 10:35
Posty: 124
Pomógł: 2
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
zgłosiłem to do firmy, gdzie zakupiłem symfonię. czekam na odp.


2012-07-11, 14:49
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
sosnek pisze:
zgłosiłem to do firmy, gdzie zakupiłem symfonię. czekam na odp.



a na jakims systemie u Pana działa nowa wersja symfoni bez problemu?


2012-07-11, 14:53
Wyświetl profil

Rejestracja: 2009-08-11, 10:35
Posty: 124
Pomógł: 2
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
na żadnym win 7 pro jak i xp pro mają ten sam problem. raz na jakiś czas :/


2012-07-11, 14:57
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
sosnek pisze:
na żadnym win 7 pro jak i xp pro mają ten sam problem. raz na jakiś czas :/




a baza gdzie jest w katalgou z programem?


2012-07-11, 15:13
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
sosnek pisze:
na żadnym win 7 pro jak i xp pro mają ten sam problem. raz na jakiś czas :/



bardzo prosze zglosci ten problem na infolinie
moze szybciej roziwaza ten problem jak beda miec wiecej danych i zgloszen
SYMFONIA pomoc techniczna 22/4555777


2012-07-11, 15:19
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
czy Eksperci mogą się wypowiedzić, aby zaradzić temu problemowi?


2012-07-11, 21:07
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
no Eksperci nic nie odpowiedzi...może niech poszukają w google..
a dla zaintersowanych tutaj jest rozwiazanie
Poniższy plik zawiera poprawki usterki

https://filetransfer.sage.com.pl/messag ... rhBoti8R9g

Proszę wykonać następujące operacje:
1) Pobrać plik "Amhm.exe" z podanej wyżej lokalizacji i rozpakować go;
2) Nadpisać oryginalny plik znajdujący się w katalogu instalacyjnym programu (katalog, w którym program został zainstalowany na dysku komputera), pobranym plikiem.
Szybki dostęp do katalogu instalacyjnego można uzyskać klikając prawy przycisk myszy na pulpitowym skrócie uruchamiającym program. Wybierając następnie "Właściwości" i przycisk "Znajdź element docelowy"
3) Uruchomić program ponownie.


2012-07-12, 20:35
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-12-11, 23:18
Posty: 1940
Pomógł: 49
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
jarmata pisze:
no Eksperci nic nie odpowiedzi...może niech poszukają w google..
a dla zaintersowanych tutaj jest rozwiazanie
Poniższy plik zawiera poprawki usterki

Trochę nie czaisz kto to sa eksperci więc Ci uprzejmie wyjaśnię - to nie pracownicy SAGE. Poprawkę otrzymałeś po zgłoszeniu do i od Producenta. My jako dystrybutorzy nie otrzymujemy (niestety, a chcielibyśmy) każdej poprawki jaką wyda Sage dla każdego zgłoszenia, które przychodzi z rynku czyli od takich użytkowników jak Ty. Teraz pewnie juz widzisz, że oczekiwać od Ekspertów pewnych rzeczy nie możesz. W sprawach użytkowych, nie związanych z modyfikacjami bazowymi aplikacji (zmiana exe) natomiast jesteśmy jak zawsze chętni służyć pomocą.

_________________
Kontakt http://www.symfonia.org email: biuro[małpa]symfonia.org
tel. 32 202 15 46


2012-07-13, 09:43
Wyświetl profil

Rejestracja: 2012-07-10, 09:41
Posty: 18
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
krzysiek pisze:
jarmata pisze:
no Eksperci nic nie odpowiedzi...może niech poszukają w google..
a dla zaintersowanych tutaj jest rozwiazanie
Poniższy plik zawiera poprawki usterki

Trochę nie czaisz kto to sa eksperci więc Ci uprzejmie wyjaśnię - to nie pracownicy SAGE. Poprawkę otrzymałeś po zgłoszeniu do i od Producenta. My jako dystrybutorzy nie otrzymujemy (niestety, a chcielibyśmy) każdej poprawki jaką wyda Sage dla każdego zgłoszenia, które przychodzi z rynku czyli od takich użytkowników jak Ty. Teraz pewnie juz widzisz, że oczekiwać od Ekspertów pewnych rzeczy nie możesz. W sprawach użytkowych, nie związanych z modyfikacjami bazowymi aplikacji (zmiana exe) natomiast jesteśmy jak zawsze chętni służyć pomocą.



to nie było złosliwe tak samo rozumiem jak uwaga poszukaj sobie aero w google..ale udeż w stół na nożyczki się odezwą :)


2012-07-13, 09:54
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2008-04-18, 18:52
Posty: 5168
Pomógł: 59
Post Re: Handel 2013 problem z interfejsem
UdeRZ :mrgreen:
A szukałeś może w google słownika ortograficznego ?:)

_________________
Znajdź dodatek -- Zapytaj Eksperta

www.SYMFONIA.ORG
biuro@symfonia.org
tel +48 32 202 15 46
skype: hsoft.robert.wrobel


2012-07-15, 02:11
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 30 ]  Przejdź na stronę Poprzednia  1, 2
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Handel 2013 - Problem z paragonami

w Techniczne

pawlo73

1

476

2019-07-02, 22:28

Zenek N Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Problem z rozrachunkami Handel 2013

w Programy Handlowe

dracula80kn

8

1343

2012-11-27, 08:59

dracula80kn Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Handel 2013.1b problem z raportami diagnostycznymi

w Techniczne

InkaMar

7

1083

2013-09-16, 14:32

bongos Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Handel 2013 + Pervasive - Problem z inwentaryzacją

w Programy Handlowe

grabber

1

690

2014-02-06, 20:16

rafal Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant