Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2020-09-26, 07:29x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Korekta zakupu kwotowa - brak korekty wartości PZ 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2010-02-13, 17:08
Posty: 174
Pomógł: 2
Post Korekta zakupu kwotowa - brak korekty wartości PZ
Wprowadzam korektę fv zakupu tylko kwotową lecz program po zatwierdzeniu nie zmienia wartości PZ i wartość magazynowa towaru zostaje po staremu. Jak temu zaradzić??


2016-10-14, 13:48
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 


Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-12-11, 23:18
Posty: 1941
Pomógł: 49
Post Re: Korekta zakupu kwotowa - brak korekty wartości PZ
Wystawić korektę PZ.

_________________
Kontakt http://www.symfonia.org email: biuro[małpa]symfonia.org
tel. 32 202 15 46


2016-10-14, 14:17
Wyświetl profil

Rejestracja: 2010-02-13, 17:08
Posty: 174
Pomógł: 2
Post Re: Korekta zakupu kwotowa - brak korekty wartości PZ
Nie ma możliwości zautomatyzowania tego ??


2016-10-14, 15:26
Wyświetl profil

Rejestracja: 2010-02-13, 17:08
Posty: 174
Pomógł: 2
Post Re: Korekta zakupu kwotowa - brak korekty wartości PZ
Niestety przy próbie wystawienia korekty do PZ mam komunikat:

"Wartość w pozycji nr 1 nie może przekroczyć xxx,xx PLN. Suma wartości pozycji dokumentów magazynowych nie może być większa od kosztu zakupu skojarzonej pozycji handlowej" gdzie kwota xxx to kwota fv zakupu przed korektą, korekta fv zakupu jest wystawiona.


2016-10-18, 16:15
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2009-03-07, 11:13
Posty: 597
Pomógł: 34
Post Re: Korekta zakupu kwotowa - brak korekty wartości PZ
W Operacjach na dokumencie FKZ powinna być opcja Wystaw korektę przyjęcia.


2016-10-24, 13:01
Wyświetl profil

Rejestracja: 2010-02-13, 17:08
Posty: 174
Pomógł: 2
Post Re: Korekta zakupu kwotowa - brak korekty wartości PZ
Właśnie też już do tego doszedłem, nie można robić korekty z poziomu magazynu bezpośrednio z PZ, tylko właśnie przez Operacje w FKZ i tam zrobić korektę przyjęcia, wtedy wszystko ok.


2016-10-24, 16:34
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 6 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Informacja o wartości korekty zaliczki

w Programy Handlowe

Glajder

1

705

2009-11-16, 09:49

miki Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Wystawienie korekty zakupu

w Programy Handlowe

sebekppp

0

566

2018-03-21, 22:15

sebekppp Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Załączniki problem z wystawieniem korekty zakupu

w Programy Handlowe

copka

3

1005

2013-02-14, 07:42

Misiek Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Brak możliwości wystawienia korekty zakupu gdy zrobiona PWM

w Programy Handlowe

slavo_s2k

0

588

2014-02-25, 17:56

slavo_s2k Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 6 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant