mojaSymfonia FORUM
http://www.forum.mojasymfonia.pl/

Nazwa towaru w kilku liniach
http://www.forum.mojasymfonia.pl/viewtopic.php?f=2&t=9762
Strona 1 z 1

Autor:  szejki [ 2020-11-13, 16:56 ]
Tytuł:  Nazwa towaru w kilku liniach

Dzień Dobry,
czy istnieje możliwość wpisywania nazwy towarów w kilku liniach ale tak żeby później przy kopiowaniu do excela te osobne linie były jednym wierszem?
W tej chwili jak się wpisuje nazwę i robi enter to przy kopiowaniu każdy enter to osobny wiersz co później rozwala zestawienie w excelu.

Strona 1 z 1 Strefa czasowa UTC+1godz. [letni]
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/