Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2021-09-27, 02:50x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
UtworzDokumentMagazynowy(idDk,1,1,1) 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2010-02-10, 21:24
Posty: 254
Pomógł: 4
Post UtworzDokumentMagazynowy(idDk,1,1,1)
Witam,
Chciałbym zapytać czy ktoś się orientuje czemu polecenie

Kod:
UtworzDokumentMagazynowy(idDk,1,1,1)


w H50 oraz ERP 2021.2 przy użyciu na dokumencie korekty powoduje zawieszenie systemu. Czy jest inny sposób wystawienia korekty dokumentu magazynowego z poziomu AmBasic? Dla dokumentów Sprzedaży działa w porządku - wystawia dokument magazynowy na pods. handlowego.


2021-08-26, 15:02
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 


Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2007-11-16, 15:08
Posty: 3699
Pomógł: 405
Post Re: UtworzDokumentMagazynowy(idDk,1,1,1)
Zobacz przez IoRec

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2021-08-26, 16:04
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 2 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. UtworzDokumentMagazynowy z faktury

w Programowanie

zz

1

1452

2019-11-17, 12:54

KrzysztofK Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. problem z metodą UtworzDokumentMagazynowy w Forte z korektam

w Programowanie

sebapr

0

1059

2014-02-01, 23:08

sebapr Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant