Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2022-01-18, 18:18x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Problem po aktualizacji KDP 2022 na stacji roboczej 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2011-02-25, 10:26
Posty: 217
Post Problem po aktualizacji KDP 2022 na stacji roboczej
zainstalowałam najnowszą wersję programu kadry i płace 2022
zainstalowałam konfigurację globalną na serwerze - wskazałam port inny niz ten zaproponowany przez instalkę
instalacja na serwerze przebiegła pomyślnie, baza przekonwertowana.
lecz jest problem na stacji roboczej

pojawia się komunikat

Załącznik:
blad.png
blad.png [ 7.33 KiB | Przeglądany 268 razy ]


2021-12-13, 11:48
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 


Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2008-01-23, 17:33
Posty: 55
Pomógł: 6
Post Re: Problem po aktualizacji KDP 2022 na stacji roboczej
Dzień dobry,


a na serwerze jest zainstalowana aktualna wersja Symfonia Common KiP?

Pozdrowienia

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2021-12-14, 09:42
Wyświetl profil

Rejestracja: 2011-02-25, 10:26
Posty: 217
Post Re: Problem po aktualizacji KDP 2022 na stacji roboczej
Tak oczywiście zainstalowałam najnowszą wersję konfiguracji globalnej.

Wygląda ona inaczej niż poprzednie, bo nie mogę znaleźć ustawień, gdzie mogę sprawdzić np. port jaki wskazałam.

Czy jakieś zapory na komputerze mogą przeszkadzać?
Choć szczerze to wyłączałam zapory na stacji roboczej i nic to nie pomogło.


2021-12-14, 12:49
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2008-01-23, 17:33
Posty: 55
Pomógł: 6
Post Re: Problem po aktualizacji KDP 2022 na stacji roboczej
no co do zasady wygląda tak samo, więc może to jednak nie było to?

na stacji w katalogu symfonia znajduje się CMNKiPConfig, na serwerze powinien być w katalogu C:\Program Files (x86)\Sage\SymfoniaServicesKiP\22.0\

na stacji powinien byc ustawiony adres serwera i port, na serwerze port.

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2021-12-14, 13:17
Wyświetl profil

Rejestracja: 2011-02-25, 10:26
Posty: 217
Post Re: Problem po aktualizacji KDP 2022 na stacji roboczej
pobrałam instalkę z tego miejsca - Install_SymfoniaServices_2022.exe
https://pobierzprogram.symfonia.pl/50c20220


2021-12-14, 13:46
Wyświetl profil

Rejestracja: 2010-08-22, 09:57
Posty: 308
Pomógł: 54
Post Re: Problem po aktualizacji KDP 2022 na stacji roboczej
to do Finanse i Księgowość
do KiP jest tutaj
https://pobierzprogram.symfonia.pl/KIP20220


2021-12-14, 13:50
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 6 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Problem z instalacją stacji roboczej KDP Forte 2009

w Techniczne

Benji_Pete

2

1733

2009-08-06, 16:59

Terrorist Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. FKF problem z licencja na stacji roboczej

w Programy Księgowe

aneta.g

1

1198

2012-05-10, 10:29

krzysiek Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Problem z instalacją stacji roboczej - Handel

w Techniczne

artur17

4

2567

2008-09-11, 13:29

artur17 Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Problem z działaniem jednej stacji roboczej z FK2010

w Techniczne

commtech

8

2936

2010-01-06, 10:14

commtech Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 6 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant