Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2021-01-21, 04:54x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
rok obrotowy 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2020-10-16, 19:08
Posty: 3
Post rok obrotowy
czy jest możliwość dodania poprzedniego roku obrotowego?
chciałabym wprowadzic stare dane aby mog wygenerowac bilans i rzis z danymi na koniec ubiegłego roku.


2020-10-27, 09:16
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 



Rejestracja: 2014-07-30, 12:02
Posty: 37
Pomógł: 1
Post Re: rok obrotowy
nie da rady, opcja to wprowadzić bilans otwarcia w wartości takiej masz bilans zamknięcia. Innej rady nie ma, a tak to będzie właściwie


2020-11-19, 11:50
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 2 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. synchronizacja - rok

w Techniczne

iredy

2

1137

2011-01-17, 23:00

iredy Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Zatwierdzony rok, a obrotówka

w Programy Księgowe

Janko muzykant

2

1427

2008-05-20, 20:01

Janko muzykant Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. PIT-11 za 2014 rok

w Programy Kadrowo Płacowe

Jarek75

1

1758

2014-11-28, 16:50

perek Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Parametry na 2017 rok

w Programy Kadrowo Płacowe

greg_123

0

905

2017-01-27, 13:11

greg_123 Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 0 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant