Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2021-01-20, 16:24x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 3 ] 
Brak atrybutu RO w paragonach przesłany z Handlu do FK 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2012-05-06, 23:18
Posty: 7
Post Brak atrybutu RO w paragonach przesłany z Handlu do FK
Problem: Paragony po wysłaniu z Handlu do FK 50Cloud nie zawierają atrybutu RO JPK_V7 mimo, że paragony w Handlu mają taki atrybut ustawiony.
OPIS:
Symfonia 2.0 Handel 2020.3a
Wgrałem poprawkę opisaną w : [HMP, FAP 2020.3a] Poprawka dotycząca wysyłania paragonów do modułu FK poprzez eksport danych i integrację.
https://centrumwiedzy.sage.com.pl/Conte ... x?id=16312

Spósób w jaki wysyłam paragony:
W HANDLU:
W “kartotece dokumentów sprzedaży”, gdy wejdę w edycję wybranego paragonu to w zakładce “Inne” mam napisane JPK_V7: RO
By przesłać paragony do FK w “kartotece dokumentów sprzedaży” zaznaczam paragony i prawym dolnym rogu okna wybiearm Operacje -> Integracja z FK-a..
W oknie “Integracja z FK: Dokumenty sprzedaży” zaznaczam “Wysyłaj paragony jako dokument zbiorczy” i zaznaczam “Twórz dekrety zbiorcze”

PRZECHODZĘ DO FK 50CLOUD FK 50Cloud v2021 (w poprzedniej wersji też nie działało)
W buforze w PAR-Sprzedaż paragonowa pojawia się przesłany dokument.
Problem w tym, że po otwarciu i kliknięciu w przycisk JPK_V7 atrybut RO nie jest zaznaczony
Co robię źle?


2020-10-29, 11:32
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 



Rejestracja: 2020-11-06, 13:22
Posty: 1
Post Re: Brak atrybutu RO w paragonach przesłany z Handlu do FK
Przyłączam się do pytania. U mnie dodatkowo faktury FP po eksporcie do Sage Symfonia 50 cloud Finanse i Księgowość Wersja 2021 nie mają atrybutu FP, a towary w fakturach FVS nie ujawniają atrybutów GTU, pomimo, że przy podglądzie towarów i dokumentów w Handlu wszystkie te atrybuty są właściwie wpisane i widoczne. Czyli "Eksport format 3.0 - Do programu księgowego i do centrali firmy" wycina te dodatkowe dane. Czemuż, ach czemuż.


2020-11-06, 13:42
Wyświetl profil

Rejestracja: 2017-12-28, 07:32
Posty: 7
Post Re: Brak atrybutu RO w paragonach przesłany z Handlu do FK
Witam
Czy udało komuś rozwiązać się ten problem, bo nigdzie nie ma odpowiedzi..


2020-11-24, 14:11
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 3 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Lista zmiennych do stopki na paragonach fiskalnych

w Programy Handlowe

hanzo

0

951

2019-11-29, 17:16

hanzo Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. paragon w FK dodanie atrybutu RO

w Programy Księgowe

pablosymfonia

1

989

2020-11-24, 20:14

perek Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. sumowanie atrybutu elementu kadrowego zgrupowanego

w Programy Kadrowo Płacowe

jansio

2

1276

2010-01-22, 22:41

miwona Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. pobieranie wartości atrybutu kadrowego do raportu

w Programowanie

MGK

4

1612

2015-04-17, 15:02

MGK Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 2 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant