Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2021-06-13, 14:12x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 6 ] 
Nie można rozpocząć zadania drukowania 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2009-03-18, 11:05
Posty: 6
Post Nie można rozpocząć zadania drukowania
Witam.
Posiadam Symfonie Premium Handel w wersji 3.42
Od jakiegoś czasu nie mogę wygenerować pdf.
Jak daję generuj PDF wyskakuje okienko czy chce zapisać na dysk czy wysłać za pomocą poczty.
W jednym i drugim przypadku wyskakuje mi komunikat :
"NIE MOŻNA ROZPOCZĄĆ ZADANIA DRUKOWANIA"

Wersja systemu:
WINXP PRO SP2

Proszę o pomoc.


2009-03-18, 11:39
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 



Rejestracja: 2008-12-22, 21:14
Posty: 35
Post 
Najczęściej pomaga przeinstalowanie programu/stacji roboczej.


2009-03-18, 19:07
Wyświetl profil

Rejestracja: 2009-03-18, 11:05
Posty: 6
Post 
Czy trzeba odistalowac najpierw progam czy mozna zainstalowac na instniejaca instalacje?
Na plycie mam wersje 3.40.
Z tego pamietam to trzeba uaktualnic ta wersje 3.40 do 3.42.
Tylko teraz pytanie czy jak zainstaluje ta wersje 3.40 pozniej zaktualizuje do wersji 3.42 to czy wszystkie moje ustawienia nie zostana skasowane?


2009-03-19, 09:29
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2007-11-16, 15:08
Posty: 3687
Pomógł: 402
Post 
masz w systemie drukarkę PDF-XChange dla Symfonii?

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2009-03-19, 13:02
Wyświetl profil

Rejestracja: 2009-03-18, 11:05
Posty: 6
Post 
mam drukarke ktora sie nazywa : Symfonia® PDF


2009-03-19, 13:11
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert
Awatar użytkownika

Rejestracja: 2007-12-11, 23:18
Posty: 1941
Pomógł: 49
Post 
no to dobrze masz. W takiej starej wersji HM była jeszcze Symfonia PDF. Proponuję wywalić tą która jest teraz (Symfonia PDF) oraz zainstalować jeszcze raz stację roboczą ale w wersji dokładnie takiej jak używasz. Jeśli nie masz instalki wersji 3.42 to poniżej masz link:

www.hsoft.pl/Hm342.exe


2009-03-19, 14:31
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 6 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Handel czy można jakoś aktywować aby można przeglądać

w Programy Handlowe

OMK

6

1604

2020-07-21, 11:30

iredy Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Błąd drukowania dokumetnów

w Programy Handlowe

arturb

3

2103

2008-09-02, 08:50

arturb Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Załączniki Handel znacznik drukowania faktury

w Programy Handlowe

hanko

4

872

2013-11-06, 11:36

rafal Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. FKP. Błąd drukowania deklaracji VAT

w Programy Księgowe

aneta.g

0

770

2019-04-10, 13:31

aneta.g Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant