Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2021-05-07, 19:09x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 7 ] 
Handel czy można jakoś aktywować aby można przeglądać 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2019-07-23, 17:53
Posty: 13
Post Handel czy można jakoś aktywować aby można przeglądać
Mam już nieaktualny (nieaktywny) Handel. Czy jest jakiś sposób aby go aktywować do przeglądania? Nie będę go już przedłużał i chcę tylko korzystać jako dawcy danych i przeglądania wystawionych faktur. Aktywacja była abonamentowa. Ktoś też już miał coś takiego? Z góry dziękuje za podpowiedzi.


2020-07-17, 12:26
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 



Rejestracja: 2010-11-25, 09:46
Posty: 334
Pomógł: 6
Post Re: Handel czy można jakoś aktywować aby można przeglądać
jaka wersja


2020-07-17, 15:41
Wyświetl profil

Rejestracja: 2019-07-23, 17:53
Posty: 13
Post Re: Handel czy można jakoś aktywować aby można przeglądać
HMP2020_3
Najnowsza
Właśnie wygasła tydzień temu.


2020-07-17, 15:49
Wyświetl profil

Rejestracja: 2010-11-25, 09:46
Posty: 334
Pomógł: 6
Post Re: Handel czy można jakoś aktywować aby można przeglądać
na pewno musisz wygenerować DDF`y bezpośrednio jeszcze z aktywnego programu

http://tech.ebartex.pl/artykul/generowa ... oni-handel


2020-07-17, 16:52
Wyświetl profil

Rejestracja: 2019-07-23, 17:53
Posty: 13
Post Re: Handel czy można jakoś aktywować aby można przeglądać
A z czym to się je. Co mi to da? Dobrze doczytałem że będę miał tabele z danymi?
A jest jakiś sposób aby ją uruchomić choć na trochę bo mam już nieaktywną?


2020-07-17, 17:13
Wyświetl profil

Rejestracja: 2010-11-25, 09:46
Posty: 334
Pomógł: 6
Post Re: Handel czy można jakoś aktywować aby można przeglądać
Ddfy dają ci dostęp do bazy danych poza symfonią, a wpisz w menu start PCC.exe


2020-07-17, 20:31
Wyświetl profil

Rejestracja: 2009-04-20, 07:37
Posty: 270
Pomógł: 4
Post Re: Handel czy można jakoś aktywować aby można przeglądać
Cześć,
W subskrypcji One Payroll była opcja wykupienia Read Only, za symboliczną złotówkę na rok, nawet udało mi się wyszperać z tym cenniki. Czy jest też dla Handlu, nie wiem, ale najprościej zadzwonić do Sage'a i zapytać; jeśli jest taka możliwość, to po co prawą ręką za lewe ucho? ;) Wiem, że dzwoniąc do Sage, trzeba się mocno uzbroić w cierpliwość, ale w końcu się udaje. Proponuję spróbować :)

pozdr
/irek


2020-07-21, 11:30
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 7 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Czy można programowo zamknąć/wylog symfonie premium handel?

w Programowanie

gregee123

4

1332

2010-02-01, 16:34

gregee123 Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. czy można???

[ Przejdź na stronę: 1, 2 ]

w Programy Księgowe

agapa

21

6333

2010-12-27, 17:17

agapa Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Czy można wyeksportować płatności

w Programy Księgowe

MarB

5

1685

2011-05-10, 11:54

wrob Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Czy bilans otwarcia można modyfikować?

w Programy Księgowe

izkach

12

9434

2010-04-06, 11:34

izkach Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 5 gości


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant