Posty bez odpowiedzi |oraz Aktywne tematy Dzisiaj jest 2021-05-19, 00:10x



Odpowiedz w temacie  [ Posty: 5 ] 
Procedura dla FISKALIZUJ 
Autor Wiadomość

Rejestracja: 2010-02-10, 21:24
Posty: 242
Pomógł: 4
Post Procedura dla FISKALIZUJ
Witam,
Chciałem wywołać funkcję która uaktywnia się po naciśnięciu FISKALIZUJ - niestety nie wiem pod jaką procedurę się podpiąć - procedura OnAfterUpdate nie działa w tym przypadku.


2021-03-15, 12:34
Wyświetl profil
Autor Wiadomość
 


Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2007-11-16, 15:08
Posty: 3672
Pomógł: 401
Post Re: Procedura dla FISKALIZUJ
Nie mas szansy.

Co potrzebujesz żeby zadziało się po wciśnięciu Fiskalizuj?

Rafał

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2021-03-15, 13:24
Wyświetl profil

Rejestracja: 2010-02-10, 21:24
Posty: 242
Pomógł: 4
Post Re: Procedura dla FISKALIZUJ
Dzieki za odpowiedz - potrzebuję update na tab.DK w polu jpk_v7 by automatycznie nadawało znacznik jpk FP.


2021-03-15, 14:01
Wyświetl profil
Ekspert
Ekspert

Rejestracja: 2007-11-16, 15:08
Posty: 3672
Pomógł: 401
Post Re: Procedura dla FISKALIZUJ
No to w OnAfterInsert()

Ale jak wystawiasz fakturę do Paragonu to nadaje się odpowiedni atrybut jpkv7 więc nie wiem co kombinujesz :)

_________________
Skontaktuj się z Ekspertem | Zamów dodatek

tel. 22 7 538 538
ekspert@mojaSymfonia.pl
http://www.mojaSymfonia.pl


2021-03-17, 17:43
Wyświetl profil

Rejestracja: 2010-02-10, 21:24
Posty: 242
Pomógł: 4
Post Re: Procedura dla FISKALIZUJ
Dzięki za podpowiedź, muszę przeanalizować jak działa firma - sprzedają samochody więc domyślam się że nie wystawiają paragonu i później faktury, tylko fiskalizują po prostu fakturę. Być może stąd problem. Mogę faktycznie sprawdzać czy FV na firmę czy na osfiz i w tym drugim przypadku w OnAfterInsert ładować atrybut. Tak czy owak dzięki.


2021-03-17, 18:06
Wyświetl profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Odpowiedz w temacie   [ Posty: 5 ] 
   Podobne tematy   Autor   Odpowiedzi   Odsłony   Ostatni post 
Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Procedura OnKhChanged

w Programowanie

wojtek

7

1507

2010-12-03, 15:06

wojtek Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Procedura - trigger na bazie

w Programowanie

Bluesky

6

1189

2018-04-12, 16:48

rafal Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. Procedura dok.sprzedaży.

w Programowanie

zz

7

2121

2011-03-04, 11:08

koronen Wyświetl najnowszy post

Na tym forum nie ma nowych nieprzeczytanych postów. procedura przy otwieraniu bazy

w Programowanie

yamig

2

768

2019-01-11, 17:20

yamig Wyświetl najnowszy post



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Bing [Bot] i 1 gość


Nie możesz tworzyć nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Przejdź do:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group.
Support forum phpbb by phpBB Assistant